• Home
  • montaj separator de grasimi

montaj separator de grasimi

Montaj separatoare de grasimi

Locul si modul in care se monteaza separatorul de grasimi variaza in functie de domeniul de activitate al clientului, spatiu disponibil din locatie si volumul de ape reziduale generat de catre acesta. Astfel aceste separatoare de grasimi pot fi montate suprateran (sub chiuveta sau in subsol) sau subteran (ingropate in pamant).

*imagine cu caracter informativ, separatorul de grasimi nu trebuie neaparat sa fie montat intr-un subsol

Recomandam ca restaurantele, fast-foodurile, persoanele juridice in general care au bucatarie proprie in incinta unde isi desfasoara activitatea sa opteze pentru separatoarele de grasimi cu montaj sub chiuveta. Recomandam acest lucru deoarece separatoarele de grasimi care se pot monta sub chiuvete sunt usor de montat, nu ocupa mult spatiu iar curatarea lor se poate face relativ usor de un personal calificat.

Daca clientul dispune de spatiul necesar in exteriorul cladirii unde acesta isi desfasoara activtatea se poate monta subteran un separator de grasimi de volum mare care sa deserveasca toate chiuvetele din incinta. Avantajele unui astfel de echipament montat subtern ar fi frecventa mai redusa de curatare, lipsa mirosurilor neplacute in incinta si volumul mare de ape reziduale tratate. Pentru a lua decizia potrivita in ceea ce priveste alegerea separatorului de grasimi potrivit pentru afacerea Dvs, va rugam sa ne contactati iar specialisti nostri vor analiza si gasi solutia cea mai buna pentru problema Dvs.

Daca afacerea Dvs. presupune deversarea unor debite mari de ape contaminate cu grasimi vegetale si animale in sistemul de canalizare, atunci este necesar sa montati un separator de grasimi ingropat pentru a putea trata in limita ceruta de legislatie aceste ape menajare. Ne referim aici la fabrici de procesare a carnii, fabrici de procesare lactate, restaurante sau complexe de agrement cu o suprafata si capacitate mare. Pentru calculul precis al volumului si a debitului care se impune in cazul Dvs. va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe website-ul nostru sau pe email.

Instructiuni pentru montajul suprateran

  • separatorul de grasimi trebuie montat intr-un loc usor accesibil
  • echipamenetele trebuie montate pe o suprafata plana, perfect orizontala
  • separatoarele nu trebuie montate pe suprafete denivelate sau inclinate
  • este necesar ca montajul sa fie facut de o firma autorizata
  • este necesar ca curatarea sa fie facuta de o firma specializata

Instructiuni pentru montajul subteran

  • separatorul de grasimi subteran se va monta pe o suprafata plana
  • este necesar ca echipamentul sa fie montat pe un pat de nisip
  • fundul gropii unde se face montajul nu trebuie sa prezinte denivelari
  • daca locul de montaj este carosabil atunci este necesar constuirea unui schelet de rezistenta si montarea unui capac carosabil